Studentu sporta spēles šogad notiks 13. un 14. jūnijā Salacgrīvā. Piesakies jau tagad!

Studentu sporta spēles notiks 13. un 14. jūnijā Salacgrīvā.

Studentu sporta spēles notiks 13. un 14. jūnijā Salacgrīvā.


Lai gan LU Studentu padome (LU SP) Sporta spēļu datumsjau bija izziņots, organizatoriem nācies mainīt to – studentu sporta spēles notiks 13. un 14. jūnijā. Komandu pieteikšanās no 29. aprīļa!

Kā zināms, studenti var visu, arī pārvarēt sesiju karstā jūnija saulē, tomēr patīkamāk laiku pavadīt laukā un pie dabas. Tādēļ visi studenti aicināti piedalies Latvijas Universitātes Studentu padomes Sporta spēlēs.

LU SP sporta spēles notiks 13. un 14. jūnijā jau ierastajā “Zvejnieku parkā” Salacgrīvā. Dalībnieki varēs sevi pierādīt tādās tradicionālās sporta disciplīnās kā volejbolā, futbolā, strītbolā, frisbijā, florbolā, tautas bumbā, kapteiņu konkursā un citās aktivitātēs, sola organizatori.

Komandu jāveido vismaz 14 un ne vairāk kā 20 cilvēkiem (vismaz septiņas meitenes un septiņi puiši), turklāt komandā jābūt vismaz astoņiem Latvijas Universitātes studentiem, bet pārējie var būt draugi, kolēģi, domubiedri no citām augstskolām.

Reģistrācijas pirmā kārta ir līdz 8.maijam, otrā – līdz 20.maijam, taču plašāka informācija par pieteikšanos vēl gaidāma tuvākajā laikā. Vairāk informācijas un jaunumi LUSP sporta spēļu Facebook lapā!