Piesakies Rīgas vasaras skolai līdz 30. aprīlim

Rīgas vasaras skola. Publicitātes foto

Rīgas vasaras skola. Publicitātes foto


Turpinās pieteikšanās “Rīgas vasaras skolai 2015” – praktiskai dokumentālo īsfilmu veidošanas programmai, kura paredzēta žurnālistikas, mediju un filmu studiju studentiem no visas pasaules. Šogad Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļa vasaras skolu rīkos no 1. līdz 9. augustam. Pieteikumu termiņš ir 30. aprīļa plkst. 23.59.

Rīgas vasaras skola šogad jau notiks piekto gadu pēc kārtas un tā piedāvās Baltijas lektoru lekcijas un seminārus par Rīgas vizuālo identitāti, kā arī dos studentiem iespēju nelielās radošās grupās strādāt pie īsfilmām par Rīgas apkaimēm. Papildus lekcijām un praktiskajām nodarbībām, vasaras skolas laikā tiks piedāvāta arī bagātīga kultūras un sabiedrisko aktivitāšu programma.

Rīgas vasaras skolas dalības maksa šogad ir 489 eiro, un tā ietver apmācību, dzīvošanu, vietējo transportu un ēdināšanas izmaksas. Dalības maksa jāveic pēc dalības apstiprinājuma saņemšanas, kas plānota maija vidū. Transporta izmaksas uz un no Rīgas šajā maksā nav iekļautas. Rīkotāji iesaka studentiem meklēt stipendiju iespējas dalībai vasaras skolā savās valstīs vai starptautiskajās organizācijās.

RTEmagicC_RSS_01.jpg
Visi interesenti ir lūgti iesniegt pieteikumus līdz 30. aprīlim, izmantojot elektronisko pieteikuma formu Rīgas vasaras skolas mājaslapā. Sīkāka informācija, iepriekšējo gadu filmas un foto ir pieejami Rīgas vasaras skolas Facebook profilā un mājaslapā.

Pērnā gada filmas vari noskatīties šeit.