Lielā talka studentiem šogad notiks LU Botāniskajā dārzā

LU Fonda organizētā talka Botaniskajā dārzā 2014. gadā. Foto: Latvijas Universitātes Fonds

LU Fonda organizētā talka Botaniskajā dārzā 2014. gadā. Foto: Latvijas Universitātes Fonds


Šogad Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP) aicina uz Studentu pavasara talku 25. aprīlī, kas notiks Vislatvijas Lielās talkas laikā Latvijas Universitātes (LU) Botāniskajā dārzā, Kandavas ielā 2.

Pavasara skaistajā laikā tā vien gribas uzkavēties svaigā gaisā un baudīt skaisto visapkārt, jo tikai reti kurais spēj mierīgi nosēdēt mājās. Pavasaris ir laiks, kad norisinās tradicionālais un studentu vidū ļoti iemīļotais pasākums – Studentu pavasara Lielā talka.

“LU SP rīko Studentu pavasara talka LU Botāniskajā dārzā, jo tā ir vieta kā paradīzes saliņa neskaitāmo galvaspilsētas namu un automašīnu ņudzeklī, kur studentiem un mācībspēkiem ir iespējams atpūsties no studiju procesa, glābties no ikdienas steigas un izpaudīt dabas pārsteidzošo daudzveidību un skaistumu,” uzskata LU Studentu padomes Sociālā virziena vadītāja Maira Belova.

Šī gada Studentu pavasara talkas ietvaros LU SP aicina studentus, mācībspēkus, draugus no citām augstskolām un visus, kuri vēlas labi pavadīt laiku, uz kopīgu pastrādāšanu un pikniku pēc darba. Talkas sākums paredzēts plkst. 11.00. Talcinieki tikšot nodrošināti ar atkritumu maisiem, darbarīkiem un cimdiem, bet ikviens var ņemt līdzi arī savus darba rīkus un cimdus, jo to skaits būs ierobežots, uzsver LUSP.

Bet kas gan tā par talku bez jautrības? Paralēli talkai norisināšoties arī ikgadējās sacensības par aktīvākās fakultātes titulu, tāpēc līdzi noteikti jāaicina arī kursa biedri un citus fakultātes biedri. Fakultāte, kura sevi talkā būs pārstāvējusi ar vislielāko studentu un mācībspēku skaitu, iegūs pārsteiguma balvu, sola talkas organizatori Fakultātes pārstāvju skaits tikšot fiksēts līdz plkst. 12.00, tāpēc jāierodas laicīgi! Ja dosies uz talku, atzīmējies arī Facebook pasākumā!

Talciniekus darbā atbalstīs studentu draugi – “Fazer”, “Piebalgas alus” un “Latvijas Valsts meži”.

11149779_900612193332930_7156091980214156902_o

Līdz talkas vietai LU Botāniskajā dārzā (Kandavas iela 2) var nokļūt ar:

4; 4z; 37; 41; 21; 38; 46; 54 autobusu,
9; 25 trolejbusu,
4. Tramvaju (pietura: Dzirciema iela).

Jautājumu gadījumā sazinies ar Studentu pavasara talkas galveno organizatori Mairu Belovu (maira.belova@lusp.lv; tālr.: 26216294).