Video: Noskaties jaunāko raidījuma Kivi epizodi!


Iznākusi jaunākā LU Sociālo zinātņu fakultātes jauniešu veidotā raidījuma KIVI epizode.

Šoreiz raidījumā:

Sieviete taksometra vadītāja. Sabiedriskā transporta cenas ne katram vairs ir pa kabatai, tāpēc ērtāks un cenas ziņā līdzīgs pārvietošanās līdzeklis ir taksis.
Taksometra šofere atklāj stāstus par sievietēm – auto vadītājām. Šai profesijai ir gan gaišās, gan ēnas puses.

Latviešu senās zīmes un simbolika – modes kliedziens mūsdienās un piederības zīme ārpus mūsu valsts robežām. Sākot ar šallēm, līdz pat oriģinālām idejām, kā sevi padarīt pamanāmu un košāku ikdienā. Cita rota un Karma Sock – no idejas līdz realizācijai un plašai publikai.

Radošā apvienība “Spiediens”. Neikdienišķa izklaides iespēja ar eleganci. Improvizācijas teātris ar oriģinālu pieeju, kā prieku vairot skatītājos. Nacionālā teātra aktrise Karīna Tatarinova, skatītāji un dalībnieki dalās pieredzē, ar ko šis pasākums ir īpašs.

Populārākā rotaļlieta pasaulē – LEGO. Jauns mākslas novirziens un neierasta aizraušanās – lego klucīši. Lego lietotāju grupa Latlug apvienojusies, lai savu hobiju demonstrētu gan dažādās izstādēs, gan šovos. No rotaļu namiņiem līdz pat elektroniskiem vilcieniem, pilsētām un google maps ar lego klučiem.

Raidījums Kivi tapis Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē. To ik nedēļu piektdienās plkst. 16.15 var skatītes Re:TV kanālā un kivitv.lv, kā arī vēlāk studentiem.lu.lv.