‘Fizmati’ aicina uz tradicionālajām nakts piedzīvojumu sacensībām ‘Spēks un jauda’

© Photo: Bobbi Jones / Atzī:me

© Photo: Bobbi Jones / Atzī:me


Arī šogad fizmati rīko piedzīvojumu sacensības “Spēks un jauda 2015”, kurās aizcināts piedalītes ikviens fizmats vai fizmata draugs, kā arī tie, kas pazīst kādu fzmatu un pat tie, kas nepazīst nevienu no fizmatiem, teikts mājaslapā fizmati.lv. Sacensības notiks 2015. gada 4. aprīlī, Tukuma 2. vidusskolā, Raudas ielā 16 (komandu reģistrēšanās no plkst.17.30 līdz 20.00).

Iepriekš gan jāpiesakās un jāņem līdzi vēl četri komandas biedri, kuriem arī ir spēks un jauda pavasara naktī pieveikt apmēram 17 piedzīvojumu pilnus kilometrus, vairākas stundas brīvi orientējoties apvidū un risinot dažādus uzdevumus astoņos lielajos un vairākos mazajos kontrolpunktos (ja nomaldīsies, maršruts būs garāks, bet arī piedzīvojumu vairāk). Salības maksa – 10 eiro no cilvēka, informē organizatori.

“Ja tu zini, kas ir piedzīvojumu sacīkstes “Spēks un jauda”, tad tevi nebūs jāpārliecina iesaistīties, bet, ja nezini, neskumsti. Tev tikai līdz 29. martam jāaizpilda pieteikuma anketa un jāveic maksājums uz zemāk norādīto konta numuru. Tad kopā ar savu komandu varēsi piedalīties šajā pasākumā (tomēr ievēro, kopā piedalīties varēs tikai 25 komandas, tāpēc nevilcinies),” teikts fizmati.lv.

Ja esi gatavs piedalīties, izlasi sacensību nolikumu un piesakies sacensībām, kas notiek jau ceturto gadu!

Maksājuma rekvizīti:
Līga Veinberga
Konta numurs: LV15HABA0551029734806
Maksājuma uzdevumā obligāti jānorāda komandas nosaukums.

Jautājumus var uzdot: sj@fizmati.lv vai Tvitter @SpeksunJauda.

Lūk, video no pērnā gada sacensībām:

Spēks un Jauda 2014 from Osvalds Neiders on Vimeo.

Avots: www.fizmati.lv

Trase jau top: