Raidījumam ‘Studentu pietura’ jauni vadītāji

Foto: Lisa Runnels / Atzī:me

Foto: Lisa Runnels / Atzī:me

Sesija ir teju, teju beigusies, un studenti ar pilnu jaudu gatavi atgriezties Radio NABA ēterā. Šoreiz studentu mīļāko formulu 2in1 (divi par vienu cenu) nomainīs 4in1 jeb četras “Studentu pieturas” vienā, īpašā raidījumā ar svaigu studentisku skatījumu uz augstākās izglītības procesiem veidos 7 studenti, kas izaicinājuši sevi kļūt par jaunām radio personībām un izturējuši pirmās atlases kārtas.

Par darba tirgus atvērtību studentiem, par augstākās izglītības aktuālajiem notikumiem 2015. gadā, par to, kā izskatījās 2014. gads studentu acīm, par interesantām iespējām studentiem stāstīs šī gada pirmajā raidījumā “Studentu pietura”.

Pirmoreiz radio ēterā un pie mikrofoniem iepazīsim studentus – Austru Plešu, Inesi Mucenieci, Janu Kohno, Judīti Grāmatnieci, Oskaru Muksimovu, Martu Lagzdiņu, aizkadrā: Kristīne Lemberga un Agnese Šķirmante. Raidījumu uzraugu un mentoru lomās Anete Enikova un Zane Skujiņa.

Par aktuālo studentijā, izglītības sistēmā un studentu dzīvēs turpmāk ik pirmdienu plkst. 17.00 raidījums “Studentu pietura”. Studentu raidījuma aktualitātēm līdzi Radio NABA ēterā var izsekot Facebook.com “Studentu pietura” un Twitter.com “Studenta pietura”.