Līdz 23. novembrim var pieteikt pretendentus Studentu padomes Gada balvai

Foto: Toms Grīnbergs, LU Preses centrs

Foto: Toms Grīnbergs, LU Preses centrs


Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP) vēlas noskaidrot, kas ir spilgtākie notikumi, leģendas un varoņi, kas paliks atmiņā no 2014. gada. Tāpēc Latvijas Universitātes (LU) studenti un darbinieki tiek aicināti izvirzīt pretendentus LU SP Gada balvai’14 līdz 23.novembrim, lai iedvesmotu jaunas vēstures veidošanai.

Gada balvas mērķis ir veidot notikumu apskatu un godināt ievērojamākos studentu, pasniedzēju, studējošo pašpārvalžu sasniegumus, kā arī izvērtēt fakultāšu studējošo pašpārvalžu un LU SP darbību 2014. gadā. Izvirzīt pretendentus balvai var ikviens LU students vai darbinieks, aizpildot un iesniedzot elektronisko pieteikuma anketu līdz 23.novembra plkst. 23.59.

Gada balvai pretendentus var pieteikt 15 nominācijās:

Gada ieguldījums studentu pārstāvniecībā;
Gada fakultātes studējošo pašpārvalde;
Gada dekāns;
Gada pasniedzējs;
Gada ieguldījums akadēmiskās dzīves veicināšanā;
Gada ieguldījums sociālās dzīves uzlabošanā;
Gada kultūras pasākums;
Gada inovācija;
Gada ķeza;
Gada LU studentu draugs;
Gada students;
Gada mentors;
Gada LU tēla nesējs;
Gada studējošo senators;
Gada notikums fakultātē.

Uzvarētāju katrā nominācijā noteiks žūrijas komisija, bet kategorijas “Gada notikums fakultātē” katrā fakultātē noteiks studentu aktivitāte izvirzot labākos fakultātes notikumus. Tāpēc aicinām ikvienu padomāt par spilgtāko akadēmisko, sociālo vai kultūras notikumu fakultātē šogad, jo uzvarēs tas, kurš tiks izvirzīts visvairāk reižu.
Svinīgā balvu pasniegšanas ceremonija notiks 4. decembrī Latvijas Universitātes Mazajā aulā plkst.19.00, pasākumu būs iespējams vērot arī tiešraidē LU portālā.

Vairāk informācijas par LU SP Gada balvu mājaslapā luspbalva2014.lu.lv, bet Gada balvas nolikums pieejams šeit.

Projektu “LU SP Gada balva’14” organizē Latvijas Universitātes Studentu padomes vecbiedri sadarbībā ar LU SP valdi un Latvijas Universitāti, pasākuma norisi atbalsta “Ģertrūdes ielas teātris” un “Jaunais Rīgas teātris”, bet raida LU radio “NABA”.