Piesakies konkursam ‘Zibens Bizness’ un kļūsti par īstu uzņēmēju!

Zibens Bizness 2015

Zibens Bizness 2015


Līdz 12. aprīlim iespējams pieteikties dalībai trīs dienu uzņēmējdarbības sacensībās “Zibens Bizness”, kas šogad norisināsies no 17. līdz 19. aprīlim.

Uzņēmējdarbības sacensības “Zibens Bizness” jau trešo gadu organizē Latvijas Universitātes (LU) Ekonomikas un vadības fakultātes (EVF) Biznesa inkubators sadarbībā ar Swedbank, Rīgas Tehnisko universitāti (RTU), RISEBA un Biznesa augstskolas “Turība” biznesa inkubatoriem, ar mērķi ļaut studentiem izmēģināt savas uzņēmēja spējas un parādīt, ka uzsākt biznesu nav tik grūti, kā varētu šķist.

Sacensību ietvaros dalībnieki, darbojoties komandā, trīs dienās izmēģinās visu uzņēmējdarbības ciklu – no idejas un produkta ražošanas līdz pārdošanai un peļņas gūšanai, stāsta pasākuma organizators Dāvis Suneps.

Pirmajā dienā, 17. aprīlī, no plkst. 9.30 līdz 18.00 notikšot komandu komplektēšana un lomu sadalīšana, stratēģijas izstrāde, izejvielu un iepakojuma iegāde topošajai produkcijai.

Otrajā dienā, 18. aprīlī, no plkst. 10.00 līdz 18.00 dalībnieki nodarbosies ar produktu ražošanu, iepakošanu un mārketinga pasākumu plānošanu.

Savukārt trešajā dienā, 19. aprīlī, no plkst. 9.00 līdz 18.00 speciāli izveidotajos stendos modes un izklaides centrā “Rīga Plaza” dalībnieki pārdošot saražotos produktus. Tā komanda, kas sacensību rezultātā gūs vislielāko peļņu, iegūs to godalgā! Pērn uzvarētāji ieguvuši 700 eiro.

Labāko komandu un dalībnieku apbalvošana notiks 21. aprīlī plkst. 17.00 Swedbank centrālās ēkas konferenču zālē.

Produkts, kas komandām būšot jāražo un jāpārdod, tiekot turēts noslēpumā un tikšot atklāts tikai sacensību pirmajā dienā, stāsta Suneps.

Ja Tevi interesē uzņēmējdarbība un vēlies pārbaudīt savas spējas tajā, tad “Zibens Bizness” ir efektīvs un ienesīgāks veids, kā to izdarīt!

Lai pieteiktos dalībai “Zibens Bizness 2015”, līdz 12. aprīlim aizpildi pieteikuma anketu. Uzaicinājumu piedalīties sacensībās 13. aprīlī saņemšot dalībnieki ar vispārliecinošāko motivāciju.

Ar sacensību nolikumu iepazīsties šeit: ej.uz/zibensnolikums.

Seko līdzi jaunumiem: www.facebook.com/zibensbizness.

Sacensības tiek organizētas sadarbībā ar Swedbank Augstskolu studentu biznesa inkubatora sadarbības iniciatīvas ietvaros. Pasākumu atbalsta modes un izklaides centrs “Rīga Plaza”, “Daily” restorānu tīkls, picēriju un restorānu tīkls “CanCan Pizza” un kafejnīcu tīkls “Caif Cafe”.

Konkursam var pieteikties visi studenti un vidusskolēni.

Papildu informācija:

Dāvis Suneps
LU EVF Biznesa inkubatora
Pasākumu organizētājs
Mob. 26326104
E-pasts: davis.suneps@lu.lv
www.facebook.com/zibensbizness