Līdz 4. februārim var pieteikties C daļas kursam, kurā varēs sacensties par finansējumu biznesa idejas īstenošanai

Foto: LU Biznesa inkubators

Foto: LU Biznesa inkubators

Piesakies jaunajam C daļas kursam “Uzņēmējdarbības ekonomika” un iegūsti uzņēmējdarbības zināšanas, attīsti savu biznesa ideju un piedalies konkursā par 24000 eiro finansējumu, aicina Latvijas Universitātes (LU) Biznesa inkubators.

LU studentu Biznesa inkubators ir izveidojis Biznesa ideju fondu, kura paspārnē tiek realizēts jauns C daļas kurss “Uzņēmējdarbības ekonomika”. Kursa pamatā ir LU mecenāta Džona Medvecka un vairāk nekā 50 citu ziedotāju iniciatīva – ieguldīt Latvijas nākotnē, jaunajos uzņēmējos.

Uzņēmējdarbības ekonomikas laikā studenti tiks sadalīti komandās pa pieciem cilvēkiem un:

– Apgūs Uzņēmējdarbības ekonomikas teoriju;
– Iegūtās zināšanas izmantos praksē, strādājot pie komandā izvēlētās biznesa idejas;
– Nopelnīs 4 C daļas kredītpunktus;
– Kursa noslēgumā studenti piedalīsies konkursā par 24000 eiro finansējumu, ja vēlēsies ideju attīstīt reālā biznesā. Četras labākās komandas, pārliecinot pieredzējušu uzņēmēju komisiju, katra iegūs 6000 eiro finansējumu un četru mēnešu inkubāciju LU EVF Biznesa inkubatorā.

Lai pieteiktos “Uzņēmējdarbības ekonomikai”, līdz 4. februārim spied šeit, vai meklē C daļas kursu LUIS sistēmā.

Iepazīsties ar kursa aprakstu

Iepazīsties ar Biznesa ideju fonda nolikumu

N. B. Uzņēmējdarbības ekonomika ir īpašs kurss, un tajā tiks uzņemti tikai 30 C daļas studenti, kuri tiks izlozēti pēc nejaušības principa no visiem, kuri būs pieteikušies. Uzņemtajiem studentiem 2015. gada 6. februārī tiks nosūtīts e-pasts. Ja, piesakoties kursam, tiek pārsniegts programmā noteiktais kredītpunktu skaits C daļā, tad studentam ir jāreģistrējas klausītāju statusā, kas ir maksas pakalpojums saskaņā ar saistošiem noteikumiem “Studiju procesa maksas pakalpojumu izcenojumi LU 2014/2015 akadēmiskam gadam”.